2019-07-15 08:16:55 | Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/steviashop/naturkozmetika.rs/framework/classes/fw/fw.php(1) : eval()'d code on line 2
2019-07-15 08:16:55 | Notice: ob_start(): failed to create buffer in /home/steviashop/naturkozmetika.rs/framework/classes/fw/fw.php(1) : eval()'d code on line 2
Stvorili su ga oni, koji brinu o drugima, za one, koji brinu o sebi Vaša korpa
0 proizvod
0 Din
(Ukupno)
alt

Antibakterijski deterdzent za pranje posuđa sa eteričnim uljima (500ml)

Zahvaljujući obnovljenom Faith in Nature deterdzentu sa snažnim antibakterijskim dejstvom i snažnom koncentracijom sada je jos ekonomičniji od prethodnog. Eterična ulja citrusa u proizvodu obezbeđuju prijatan miris. Zahvaljujući biljnim sastojcima nežno deluje na našu kožu, ne isušuje. Mogu ga koristiti i oni koji imaju osetljivu kožu.

 Proizvod ne sadrži veštačke mirise, konzervanse ili penaste agente. Bez parabena je. Svi sastojci su ekološki i potpuno su biorazgradivi.

Pakovanje: 500 ml 

Cena: 550 Din
 

Faith in Nature Deterdzent za pranje posuđa je napravljen iz biljnih sastojaka i zahvaljujući jakom antibakterijskom dejstvu efikasno čisti pribor za jelo i posuđe. Ne sadrži fosfate i parabene. Ima visok nivo koncentrata, dakle, odličan je za odmašćivanje.

BUAV (Britanska Unija za ukidanje vivisekcije) je prihvatila ovaj proizvod. Proizvod je Vegan i sadrži samo sastojke biljnog porekla (ne može se naći u proizvodu sastojak životinjskog porekla).

Uputstvo za upotrebu:  Koristite proizvod štedljivo. Stavite nekoliko kapi na sunđer sa kojim perete ili u vruću vodu za pranje i perite. Na kraju pranja stavite par kapi na sunđer i pritisnite par puta da se i sunđer dezinfikuje.

Sastav:  Sadrži između ostalih sastojaka 15 – 30%:

Nejonske povrsine <5%:,

sapun*, Citrus limon (limun) ulje kore*,

Citrus aurantium amara ekstrakt voca*,

limonene º,

sredstvo za dezinfekciju*

*biljni     º od etericnog ulja