Stvorili su ga oni, koji brinu o drugima, za one, koji brinu o sebi Vaša korpa
0 proizvod
0 Din
(Ukupno)

O nama

Pozdravljamo vas!

Pozdravljamo vas na našem web sajtu! Faith Products su proizvođači Faith in Nature porodice prirodnih proizvoda koji su nagrađivani za prirodnu negu lepote i Clear Spring marke preparata za čišćenje domaćinstva.

Proizvod je osnovala Rivka Rose pre više od 30 godina, sa ciljem da stvori takve prirodne proizvode za negu kože i kose koji se sastoje iz prirodnih sastojaka, ne sadrže dodatke napravljene sintetičkim putem i nisu štetni ni za potrošača ni za okolinu. Ovaj podatak je sada istinit, koliko je bio i tada.

Od njenog osnivanja firma se povećava konstantno pod rukovodstvom Rivke i njenog muža Aarona. Princip rada, da kombinuju najnovije tehnologije u proizvodnji i proizvodnih pogona na osnovu znanja i veština o biljkama, koji se u nekim situacijama mogu pogledati i hiljada godina unazad. Njihov cilj je da od najkvalitetnijih starih i novih materijala naprave pravu mešavinu.

Nadamo se tome da ćete nam web stranicu naći zanimljivom, informativnom i korisnom. Ako se u vama postave neka pitanja kad pregledate stranice, tj želeli biste više informacija da dobijete o proizvodima ili o našoj firmi, zainteresovano čekamo vaša  pitanja preko e-maila ili telefona.