2020-02-24 02:50:42 | Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/steviashop/naturkozmetika.rs/framework/classes/fw/fw.php(1) : eval()'d code on line 2
2020-02-24 02:50:42 | Notice: ob_start(): failed to create buffer in /home/steviashop/naturkozmetika.rs/framework/classes/fw/fw.php(1) : eval()'d code on line 2
Stvorili su ga oni, koji brinu o drugima, za one, koji brinu o sebi Vaša korpa
0 proizvod
0 Din
(Ukupno)

Naši proizvodi

Sastojci pod pitanjem

Cenimo to što se mnogi naši klijenti interesuju i žele da saznaju više o sastojcima koji se koriste u našim proizvodima. U tom smislu, imamo pokrivene neke od tema koje su često pitane i mi ćemo nastojati da dodajemo novi materijal, kada naši klijenti budu tražili dodatne informacije o određenim proizvodima.

PALMINO ULJE

Rast palminog ulja je problem širom sveta. „Roundtable on Sustainable Palm Oil” (RSPO) je međunarodna grupa osnovana 2004. godine, sa zadatkom da postavi standarde znanja o palminom ulju. Ali pravu definiciju ekoloških razmatranja i pravni pristupi još uvek nisu precizirani.

Prema tome, još se ne može dobiti palmino ulje, osim u nekim osnovanim malim organskim plantažama. Iako nije svaki proizvđač palme potpisao RSPO, svi proizvođači palminog ulja (osnovne sirovine za Faith in Nature sapune) su potpisali konvenciju. S time da samo od ovih uvoznika kupujemo, a Faith Products Ltd podržava započeto, da se u budućnosti stvara samo palmino ulje koje odgovara ekološkim standardima.