Stvorili su ga oni, koji brinu o drugima, za one, koji brinu o sebi Vaša korpa
0 proizvod
0 Din
(Ukupno)

Naši proizvodi

Etika

Rečnik definiše etiku kao:

„Pravila standardima koji regulišu ponašanje lica ili pripadnika profesije ”

Za preko 30 godina smo izgradili našu kompaniju na osnovu etičkog poslovanja. Mi verujemo da znamo šta korisnici očekuju od nas i naših proizvoda, i mi nastojimo da ispunimo njihova očekivanja. Prihvatamo da imamo obavezu brige i odgovornosti da uradimo pravu stvar, i to je odgovornost koju ne uzimamo olako. Postavili smo sebi visoke standarde, i oni neće biti ugroženi.

Mnogi potrošači su zabrinuti za predmete kao što su životinjsko testiranje, Parabeni, treća svetska trgovina i drugi, pa smo pokušali da iskreno odgovorimo na ova pitanja, i objektivno, pod sekcijom Sastojci pod pitanjem, u sekciji ovog sajta. Drugi, sasvim ispravno, žele da saznaju više o materijalima koji se koriste u proizvodima koje kupuju, a sekcija Sastojci treba da pomogne u objašnjavanju o koristima i svojstvima sastojaka.

Mi cenimo da će se budući novi izazovi pojaviti, i različiti zahtevi će biti postavljeni na naše poslovanje. Bilo bi glupo da pokušamo objasniti kako ćemo se susresti sa ovim nepoznatim izazovima, ali budite uvereni da ćemo odgovoriti na svaku osnovanost rada u okviru standarda koji su nas tako dobro služili, tako dugo.

Naime, možemo vam reći šta god da želimo o sebi i našim proizvodima, na kraju krajeva ovo je naš vebsajt! Zato smo ponosni što primamo nezavisna priznanja i divljenje naših kolega, kao što je prikazano u sekcijama O kompaniji, ovog sajta.