Stvorili su ga oni, koji brinu o drugima, za one, koji brinu o sebi Vaša korpa
0 proizvod
0 Din
(Ukupno)

Pravilnik

Naturkozmetika web stranica je namenjena za kupovinu preko nje Online i poštuje svoje kupce. Podaci koji su potrebni da bismo vam mogli isporučiti proizvod nećemo izdavati trećim licima, preko tih podataka znamo da stupimo sa vama u kontakt isto kao i službe koje će vam doneti naručeni proizvod. Svi podaci se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima. Za to su nam potrebni samo podaci pomoću kojih možemo da vam pošaljemo naručeno: Ime i prezime, adresa, grad, E-mail i jedan kontaktni broj.

Možemo u bilo kom trenutku, bez obaveštenja da vršimo izmene na stranici.

Na email adresu šaljemo sve novosti koje imamo u vezi naših proizvoda (akcije, novi proizvodi ili nove prodavnice gde se mogu naći naši proizvodi...). Ukoliko ne želite da dobijate mail sa novitetima slobodno pišite na mail info@naturkozmetika.rs da želite da se odjavite da ne dobijate novosti.

Kod naručivanja: kada stavite željeni proizvod u korpu(gornji desni ugao na ekranu), na istom možete i da nastavite naručivanje klikom na -VAŠA KORPA-. Ovde još možete da upravljate vašom narudzbinom, kada kliknete dalje onda samo treba da ispunite polja sa podacima i završite vašu narudzbinu posle čega dobijate na dat mail potvrdu.

Isporuku vršimo za sve proizvode koji se naruče do 14h još taj dan, ako kasnije onda šaljemo sledeći dan sa nekom od brzih pošti. Cena isporuke varira od težine i kreće se od 320 din pa naviše. Pri narudzbini od 5000 dinara mi snosimo troškove ispostave.